Підвищення імінітету весною
|
|
hope2710 | Дата: Среда, 14.04.2010, 11:06 | Сообщение # 31 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 582
Статус: Offline
| О дуже багато.Є і з ізюмом і з пережареним ячменем і дехто кидає карамельки дюшес.коротше купа і хто що любить так і робить
|
|
| |
SnowQueen | Дата: Среда, 14.04.2010, 12:47 | Сообщение # 32 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 570
Статус: Offline
| да, но, скажи пожалуйста, это не перебивает вкуса самого берёзового сока? от него там хоть напоминание остаётся?
|
|
| |
hope2710 | Дата: Среда, 14.04.2010, 13:09 | Сообщение # 33 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 582
Статус: Offline
| Трохи залишається смаку..Це краще ніж куплений,мені здається там вода і якийсь ароматизатор
|
|
| |
Suzi | Дата: Среда, 14.04.2010, 14:25 | Сообщение # 34 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 409
Статус: Offline
| а мы просто квас делаем (добавляем мед и овёс жареный) А после кипячения он не теряет свои витамины?
|
|
| |
zhenja | Дата: Четверг, 15.04.2010, 09:20 | Сообщение # 35 |
Признанный
Группа: Проверенные
Сообщений: 865
Статус: Offline
| Suzi, і вкусно виходить? Розповіж детальніше як це робити
|
|
| |
hope2710 | Дата: Четверг, 15.04.2010, 09:23 | Сообщение # 36 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 582
Статус: Offline
| Quote (Suzi) а мы просто квас делаем в мене дядько його робить але я його не пила.Quote (Suzi) А после кипячения он не теряет свои витамины? не знаю.Просто без кипятіння він довго не постоїть
|
|
| |
Suzi | Дата: Четверг, 15.04.2010, 10:15 | Сообщение # 37 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 409
Статус: Offline
| Quote (zhenja) Suzi, і вкусно виходить? Розповіж детальніше як це робити Виходить дуже смачный квас, ми кидаємо багато меду (так як у нас своя пасіка), ну і піджаюємо туди овес. Нічого особливого, але виходить смачно)
|
|
| |
SnowQueen | Дата: Четверг, 15.04.2010, 12:03 | Сообщение # 38 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 570
Статус: Offline
| Quote (Suzi) а мы просто квас делаем Suzi, я так поняла, что вы квас из берёзового сока делаете? Или я ошиблась....?
|
|
| |
Suzi | Дата: Четверг, 15.04.2010, 12:14 | Сообщение # 39 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 409
Статус: Offline
| Quote (SnowQueen) Suzi, я так поняла, что вы квас из берёзового сока делаете? Или я ошиблась....? именно так))
|
|
| |
zhenja | Дата: Четверг, 15.04.2010, 14:54 | Сообщение # 40 |
Признанный
Группа: Проверенные
Сообщений: 865
Статус: Offline
| Suzi, дякую за рецепт. правда думаю секрет вашому меді. А базарний не такий смачний
|
|
| |
Suzi | Дата: Четверг, 15.04.2010, 15:25 | Сообщение # 41 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 409
Статус: Offline
| Напевно що так, мед у нас хороший - натуральний
|
|
| |
hope2710 | Дата: Четверг, 15.04.2010, 15:36 | Сообщение # 42 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 582
Статус: Offline
| zhenja, ти права дехто незнати що добавляє в той мед і продає як натуральний.В мене дід має маленьку пасіку то завжди дає нам справжнього меду
|
|
| |
zhenja | Дата: Четверг, 15.04.2010, 16:55 | Сообщение # 43 |
Признанный
Группа: Проверенные
Сообщений: 865
Статус: Offline
| Вам пощастило. Я взагалі мед терпіти не можу...
|
|
| |
hope2710 | Дата: Четверг, 15.04.2010, 17:58 | Сообщение # 44 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 582
Статус: Offline
| Я теж не любитель.То мій тато його їсть і чоловік коли хворий пє його з теплим пивом
|
|
| |
Suzi | Дата: Четверг, 15.04.2010, 19:16 | Сообщение # 45 |
Активный
Группа: Проверенные
Сообщений: 409
Статус: Offline
| А я дуже люблю мед, особливо липовий!!))) Ням-нямка
|
|
| |