|
Рідкий хлор для басейну
|
|
| ee44d | Дата: Вторник, 01.07.2025, 02:06 | Сообщение # 1 |
 Прохожий
Статус: Offline
| Хто реально має досвід із рідким хлором для басейну? Придивляюсь до гіпохлориту натрію AquaDoctor C-15, але трохи стримує те, що він рідкий — не зовсім розумію, як ним правильно користуватись. З таблетками все ясно: кинув у поплавок — і вперед. А тут треба щось лити, міряти, зберігати. Це взагалі зручно, чи морока?
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Вторник, 01.07.2025, 02:08 | Сообщение # 2 |
 Прохожий
| Було те саме відчуття — «ой, рідкий, це ж напевно для профі». Але дарма боявся. Я беру його як стартову дезінфекцію: коли заливаєш нову воду або коли вода вже починає цвісти. Міряється звичайною мірною склянкою, заливається просто по периметру, або в скіммер. Якщо руки не з дупи — складного нічого нема.
|
| |
|
|
| ee44d | Дата: Вторник, 01.07.2025, 02:08 | Сообщение # 3 |
 Прохожий
| А з дозуванням як? Треба прям тестери щоразу використовувати? І ще — воно якось впливає на покриття чаші? У мене внутрішня плівка, не хочу її попсувати агресивною хімією.
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Вторник, 01.07.2025, 02:09 | Сообщение # 4 |
 Прохожий
| Я спочатку орієнтувався по інструкції, там чітко написано скільки на куб. Якщо басейн стабільний, то вистачає й без постійного тестування. Але тест-смужки завжди тримаю під рукою — вони недорогі, а користі купа. Щодо плівки — усе нормально, нічого не з’їдає, якщо не лити концентрат в одну точку. Я завжди беру AquaDoctor C-15 тут https://aquadoctor.ua/ua/product/gipohlorit-natrija-aquadoctor-c-15/ і проблем ще не було жодного разу.
|
| |
|
|