L'ambre - твой стиль

Поиск по сайту
Запомни сайт
Меню сайта
Чат
200
ФОРУМ с подарками
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: tapr  
Тротуарна плитка
kircenkotamaraДата: Четверг, 29.05.2025, 15:02 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Друзі, привіт! Нарешті дозрів взятися за подвір’я — плитка, бордюри, усе як треба! Хочеться зробити не абияк, а на совість, тому й плитку хочу брати якісну. Бажано напряму від виробника, щоб знати, за що платиш. Порадьте, будь ласка, де зараз реально знайти нормальну тротуарну плитку: щоб і не розлазилась, і виглядала красиво. Дякую наперед, радий буду будь-яким відгукам!

la2217596Дата: Пятница, 30.05.2025, 14:52 | Сообщение # 2
Гость
Ми з чоловіком кілька місяців планували облаштування території навколо будинку і не могли визначитися з матеріалами, поки один знайомий не порадив купити тротуарну плитку https://planeta2000.com/uk/kupyty-trotuarnu-plytku/   саме в магазині Планета2000. Якщо чесно, спочатку сумнівалися, бо ціна 300 грн за м² здавалася занадто привабливою, але потім побачили зразки й зрозуміли — це саме те, що шукали. Великий вибір форм і кольорів, швидке оформлення замовлення, а головне — доставку й розвантаження зробили без зайвих питань. Плитка прийшла цілою, нічого не побилося, викладка вийшла дуже охайною. Тепер у нас перед будинком гарна доріжка, якою милуються всі сусіди. Не раз уже рекомендувала цей магазин іншим — і всі дякують. Бо коли сервіс на рівні, а ціна не кусається — це рідкість.

pypiДата: Понедельник, 12.01.2026, 18:56 | Сообщение # 3
Прохожий
Нам потрібна якісна морозостійка вулична плитка. Порадьте, де можна купити таку?

elizavetavorobieva2017Дата: Понедельник, 12.01.2026, 19:00 | Сообщение # 4
Прохожий
Ми в інтернет магазині Агромат замовляли вуличну плитку https://www.agromat.ua/keramic....ist=tak Можу сказати, що залишилися дуже задоволені. Шукали саме морозостійку, яка витримає зиму без тріщин і не буде слизькою після дощу чи снігу. Там був великий вибір варіантів з потрібними характеристиками, і ми змогли підібрати оптимальний по фактурі та кольору саме під наш двір. Плитка справді міцна, легко миється і виглядає дуже охайно навіть після кількох сезонів використання. Якщо шукаєте щось надійне для вулиці, рекомендую подивитися саме там, в них  реально хороші варіанти.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Услуги банка
Посетители
Locations of visitors to this page
Статистика сайта

mir-lambre.ucoz.ua © 2026