L'ambre - твой стиль

Поиск по сайту
Запомни сайт
Меню сайта
Чат
200
ФОРУМ с подарками
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: tapr  
Як обрати і купити гліцерин для вейпа?
a_sovДата: Суббота, 09.08.2025, 05:52 | Сообщение # 1
Гость
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт! Цікавить ваша думка. Чим відрізняється гліцерин "харчовий" від "фармгліцерину", якщо говорити саме про використання у вейпі? Чи є сенс платити більше за "фарм", якщо обидва ніби-то безпечні?

kirilzhilenko80Дата: Суббота, 09.08.2025, 05:53 | Сообщение # 2
Гость
Колись думав, що різниці нема, але потім десь на форумах знайшов, що фармацевтичний все ж краще очищений і стабільніший. Харчовий можуть робити з сировини нижчої якості, і навіть якщо його можна пити — не факт, що він добре випаровується.

HzBoyДата: Суббота, 09.08.2025, 05:53 | Сообщение # 3
Частый гость
Та й ще момент — деякі гліцерини мають трохи залишкового запаху, особливо якщо виготовлені з пальмової олії. А вейп — то така штука, де нюанси дуже помітні. Я б радив не економити, тим паче, якщо для себе мішати.

taras_gamperДата: Суббота, 09.08.2025, 05:54 | Сообщение # 4
Прохожий
Цитата HzBoy ()
Та й ще момент — деякі гліцерини мають трохи залишкового запаху, особливо якщо виготовлені з пальмової олії. А вейп — то така штука, де нюанси дуже помітні. Я б радив не економити, тим паче, якщо для себе мішати.

Я свого часу теж довго вагався. Спробував кілька варіантів, у тому числі аптечні, але все одно залишився незадоволений. Випадково натрапив на магазин Temptation — спочатку привабив сайт, бо все чітко структуровано, описані всі властивості продуктів. Замовив — отримав гліцерин для вейпа https://vapetemptation.com.ua/glicerin/ в ідеальній упаковці, без жодного запаху. Усе супер прозоре, без осаду.
А ще мені сподобалось, що можна одразу докинути до кошика і базу, і арому, і флакон — одним замовленням. Магазин реально зручно працює: швидка доставка, гарна комунікація, і завжди бонуси на наступну покупку. Для себе вирішив — краще брати якість один раз, ніж потім мучитись зі смаком.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Услуги банка
Посетители
Locations of visitors to this page
Статистика сайта

mir-lambre.ucoz.ua © 2026