L'ambre - твой стиль

Поиск по сайту
Запомни сайт
Меню сайта
Чат
200
ФОРУМ с подарками
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: tapr  
Морські перевезення вантажів
menigorekДата: Пятница, 12.09.2025, 14:16 | Сообщение # 1
Гость
Награды: 0
Статус: Offline
Колеги, порадьте, будь ласка. Потрібні морські перевезення вантажів, бо планую закупити меблі в Туреччині й привезти контейнер в Україну. Раніше працював тільки з автоперевізниками в межах країни, а тут уперше стикаюся з морською логістикою. Хочу зрозуміти, які ризики є, скільки зазвичай триває доставка і чи дійсно це вигідніше, ніж авіа чи авто.

a_sovДата: Пятница, 12.09.2025, 14:17 | Сообщение # 2
Гость
Я мав досвід із морськими перевезеннями, коли замовляв будматеріали з Азії. Скажу так: це найдешевший спосіб, але й найдовший. Вантаж ішов більше місяця. Усе було нормально, але треба мати запас часу, бо затримки в порту трапляються дуже часто.

HzBoyДата: Пятница, 12.09.2025, 14:17 | Сообщение # 3
Частый гость
Я не маю особистого досвіду, але знайомий працював у компанії, яка займалася морськими перевезеннями. Він казав, що головний плюс — ціна, а мінус — бюрократія. Якщо документи не підготовлені правильно, контейнер може "застрягнути" на тижні. Тому дуже важливо, щоб компанія брала на себе оформлення.

misterbicipsДата: Пятница, 12.09.2025, 14:18 | Сообщение # 4
Частый гость
Цитата HzBoy ()
Я не маю особистого досвіду, але знайомий працював у компанії, яка займалася морськими перевезеннями. Він казав, що головний плюс — ціна, а мінус — бюрократія. Якщо документи не підготовлені правильно, контейнер може "застрягнути" на тижні. Тому дуже важливо, щоб компанія брала на себе оформлення.

Я співпрацював із Митридат Контейнер Транспорт, коли мені потрібне було морське перевезення вантажів https://mitridat-container.com/morskie-perevozki/ вони реально організували все професійно: забезпечили мультимодальну схему — частину шляху морем, а далі авто доставили прямо на склад. Мені сподобалось, що вони тримали постійний зв'язок і допомогли з усіма митними процедурами. Термін доставки повністю співпав із домовленим, жодних додаткових витрат не виникло. Враження позитивні, і я точно буду звертатися до них і надалі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Услуги банка
Посетители
Locations of visitors to this page
Статистика сайта

mir-lambre.ucoz.ua © 2026