|
Чи купував хтось вишите плаття для весілля?
|
|
| menigorek | Дата: Понедельник, 22.09.2025, 18:51 | Сообщение # 1 |
|
Гость
Статус: Offline
| Чи купував хтось вишите плаття для весілля? Я шукаю нарядну сукню, але щоб виглядала сучасно й не була занадто традиційною. Можливо, є варіанти з легкими тканинами? Хочу, щоб можна було носити й на інші урочисті події. А ще цікавить, чи є великі розміри. Мені важливо, щоб річ виглядала святково, але не перетворилася на «разовий» одяг. Хотілося б, щоб сукня слугувала і як універсальний варіант на інші заходи.
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Понедельник, 22.09.2025, 18:51 | Сообщение # 2 |
|
Гость
| Моя подруга купувала вишите плаття на власне весілля. Виглядало дуже ефектно, але коштувало недешево. До того ж, чекати довелося кілька тижнів. Але результат був того вартий. Всі гості робили їй компліменти, і фото вийшли чудові. Думаю, що це було найкраще рішення для особливого дня.
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Понедельник, 22.09.2025, 18:52 | Сообщение # 3 |
|
Гость
| Я замовляла для себе вишиту сукню на хрестини. Гарна річ, але тканина виявилась важкувата, трохи парила. Тепер думаю брати легші моделі, особливо для літа. Такі речі підходять більше для свят, ніж для щодня. Якщо правильно вибрати фасон, то плаття можна носити і на корпоративи. Але треба заздалегідь дізнатися відгуки, щоб не помилитися.
|
| |
|
|
| menigorek | Дата: Понедельник, 22.09.2025, 18:52 | Сообщение # 4 |
|
Гость
| Цитата kirilzhilenko80 (  ) Я замовляла для себе вишиту сукню на хрестини. Гарна річ, але тканина виявилась важкувата, трохи парила. Тепер думаю брати легші моделі, особливо для літа. Такі речі підходять більше для свят, ніж для щодня. Якщо правильно вибрати фасон, то плаття можна носити і на корпоративи. Але треба заздалегідь дізнатися відгуки, щоб не помилитися. Уже неодноразово вишиті сукні https://etnoxata.com.ua/vyshyva....ukni-74 купувала в ЕТНОХАТА, і це був дуже вдалий вибір. Там є різні моделі – від класики до сучасних фасонів. Асортимент настільки широкий, що легко знайти щось під будь-яку подію. Якість на висоті: шви акуратні, тканина приємна до тіла, вишивка яскрава і стійка. Консультанти допомогли підібрати розмір і пояснили, як краще доглядати за річчю. Замовлення виконали швидко, а доставка була без затримок. Я впевнена, що саме там можна знайти плаття для особливих подій. Мені навіть зробили знижку як постійному клієнту, що було приємно. Тепер планую замовити ще одну сукню на літні свята.
|
| |
|
|