|
Який соус Торчин краще для лаваша на грилі?
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Вторник, 21.10.2025, 10:14 | Сообщение # 1 |
|
Гость
Статус: Offline
| Хочу приготувати лаваш із сиром, овочами чи куркою на грилі, і шукаю соус, який підійде найкраще. Який соус краще часниковий, BBQ, бургер, кисло-солодкий? Хтось уже тестував, різні варіанти? Хочу знайти універсальний варіант, щоб підходив і до м’яса, і до овочів.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Среда, 22.10.2025, 10:26 | Сообщение # 2 |
|
Гость
| Для лаваша на грилі мені найбільше зайшов соус BBQ Торчин, аромат диму просто чудовий. З куркою і сиром виходить як маленька шаурма. Якщо хочете легший смак, то часниковий теж непогано. Але BBQ, на мій смак, найуніверсальніший варіант.
|
| |
|
|
| akhamsa | Дата: Четверг, 23.10.2025, 11:23 | Сообщение # 3 |
|
Частый гость
| Змастіть лаваш олією, посипте спеціями та зеленню. Викладіть на гарячий гриль на 1–2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавайте з соусом або начинкою: сир, овочі, м’ясо. Швидко, ароматно і дуже апетитно.
|
| |
|
|
| cocacola | Дата: Суббота, 25.10.2025, 11:27 | Сообщение # 4 |
|
Гость
| Я недавно готувала лаваш на грилі https://www.torchyn.ua/recipes/lavash-na-hryli за рецептом Торчин і залишилася дуже задоволена. Робила з куркою та овочами, а зверху додала сир. Соус обрала часниковий від Торчин, ідеально доповнив страву, не перебиваючи смак начинки, а навпаки підкреслив соковитість м’яса та аромат овочів. Ще пробувала варіант з соусом Шаурма, він більш пряний і насичений, теж дуже смачно, особливо якщо любите гостріші нотки. Мені здається, що для універсального лаваша краще Часниковий, бо підходить і до м’яса, і до овочів, і до сиру.
|
| |
|
|