| HzBoy | Дата: Понедельник, 17.11.2025, 21:13 | Сообщение # 1 |
|
Частый гость
Статус: Offline
| Доброго дня, любі форумчанки! Хотіла б чемно запитати поради: шукаю фарбу, яка би тримала колір хоча б місяць і не вимивалася після третього миття голови. Пропозицій у магазинах багато, але я не дуже розуміюся на цих професійних марках. Якщо можете, порадьте, будь ласка, конкретні варіанти та перевірені місця, де ви їх купуєте. Буду дуже вдячна!
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Понедельник, 17.11.2025, 21:20 | Сообщение # 2 |
|
Гость
Статус: Offline
| Як людина, яка постійно експериментує з образом, я перепробувала багато фарб, але вперше зустріла настільки делікатне й водночас ефективне рішення, як фарба для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml яку знайшла в Headstore. Мене приємно здивувало, що навіть після частого тонування мої локони залишаються гладкими, насиченими та не втрачають природного блиску. Колір виходить дуже рівним, глибоким, без “вицвітання” після кількох миттів голови, що для мене важливо, адже я люблю, коли образ тримається довго й не вимагає постійних корекцій. Найприємніше — відсутність різкого запаху та жодного подразнення шкіри, що для чутливих дівчат справжнє спасіння. Я давно не відчувала такого комфорту від фарбування, ніби догляд у професійного майстра, але вдома. Тепер не дивно, що Dia Light має репутацію “незамінного помічника” сучасних леді, ми ж усі хочемо виглядати доглянуто без зайвих зусиль. Рекомендую Headstore як місце, де завжди є оригінальна косметика для волосся за хорошими цінами — купити тут цю фарбу було найкращим рішенням за довгий час.
|
| |
|
|