L'ambre - твой стиль

Поиск по сайту
Запомни сайт
Меню сайта
Чат
200
ФОРУМ с подарками
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: tapr  
Чи потрібен хімічний аналіз води зі свердловини
misterbicipsДата: Воскресенье, 23.11.2025, 10:55 | Сообщение # 1
Частый гость
Награды: 0
Статус: Offline
Хочу пробурити нову свердловину для поливу городу та для побутових потреб. Але чув, що воду обов'язково треба перевіряти. Мене в першу чергу цікавить, як її хімічний склад вплине саме на рослини, а не на здоров'я. Адже для поливу вимоги, напевно, інші. Що саме потрібно перевіряти? Чи достатньо зробити тільки базовий хімічний аналіз води на жорсткість та pH, чи потрібно шукати ще й важкі метали? Якщо хтось нещодавно робив такий аналіз, поділіться досвідом. Куди найкраще звернутися, щоб отримати повний і зрозумілий звіт, а не просто купу незрозумілих цифр?

HzBoyДата: Воскресенье, 23.11.2025, 13:05 | Сообщение # 2
Частый гость
Награды: 0
Статус: Offline
Однозначно потрібен, особливо якщо плануєте її використовувати і для себе. Але для рослин хімічний аналіз води https://microbiolaba.com/analiz-vodi/ теж критично важливий. Базово перевіряють pH, жорсткість, солі, нітрати, сухий залишок. Але я б радив перевірити ще й наявність деяких металів, як залізо та марганець, бо вони можуть осідати на ґрунті, шкодити системі крапельного поливу, і головне – блокувати живлення рослин, як я вже казав вище. Я робив комплексний аналіз у Лабораторії МікроБіо Лаба. Вони тобі не просто дадуть купу цифр, а пояснять, що це значить саме для твоїх потреб. Якщо виявиться висока жорсткість, то для деяких рослин доведеться ставити пом'якшувач. Це інвестиція в здоров'я всього, що росте і живе на вашій ділянці.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Услуги банка
Посетители
Locations of visitors to this page
Статистика сайта

mir-lambre.ucoz.ua © 2026