L'ambre - твой стиль

Поиск по сайту
Запомни сайт
Меню сайта
Чат
200
ФОРУМ с подарками
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: tapr  
Хто замовляв підліткові вишиванки на сайті?
dorenyuristДата: Воскресенье, 21.06.2026, 09:07 | Сообщение # 1
Прохожий
Награды: 0
Статус: Offline
Хтось замовляв підліткові вишиванки на Крамії? Потрібна сукня для доньки на свято, але зовсім не розумію, як там з розмірами. Повністю довіряти таблиці на сайті боюся, бо підлітки зараз такі різні. Може хтось вже брав і підкаже, чи йдуть розміри розмір в розмір, чи краще брати з якимось запасом? Буду вдячна за будь-які поради щодо вибору.

akhamsaДата: Воскресенье, 21.06.2026, 09:08 | Сообщение # 2
Частый гость
Минулого місяця замовляли там сукню на день народження. Як на мене, вироби повнорозмірні, тому сміливо орієнтуйтеся на заміри, вказані в картці товару. Доньці підійшло все ідеально по зросту. Тканина якісна, після прання не сіла і колір не втратила. Головне, ретельно виміряти обхват грудей і довжину виробу перед замовленням, тоді точно не прогадаєте з вибором.

RennixДата: Воскресенье, 21.06.2026, 09:09 | Сообщение # 3
Прохожий
Брала там речі вже кілька разів для своєї племінниці. Зазвичай там розмірна сітка цілком адекватна, відповідає стандартним українським параметрам. Якщо дитина висока або має нестандартну фігуру, краще зателефонувати менеджеру і попросити додаткові заміри конкретної моделі. Вони там досить лояльні і завжди йдуть назустріч клієнтам. Тканина натуральна, тому врахуйте, що після першого прання може бути мінімальна усадка, хоча у мене таких проблем не виникало. Краще взяти з невеликим запасом по довжині, адже підлітки швидко ростуть.

beketovalimДата: Воскресенье, 21.06.2026, 09:11 | Сообщение # 4
Прохожий
Цитата dorenyurist ()
Хтось замовляв підліткові вишиванки на Крамії? Потрібна сукня для доньки на свято, але зовсім не розумію, як там з розмірами. Повністю довіряти таблиці на сайті боюся, бо підлітки зараз такі різні. Може хтось вже брав і підкаже, чи йдуть розміри розмір в розмір, чи краще брати з якимось запасом? Буду вдячна за будь-які поради щодо вибору.

Я теж довго вагалася перед вибором, тому поділюся власним досвідом. Коли обирала вишиванки плаття для дівчаток https://kram.kr.ua/divchata/divchata-sukni/ в інтернет-магазині Крамія, то спочатку порівняла заміри улюбленої сукні доньки з розмірною таблицею на сайті. Це найточніший метод, бо виробники часто мають свої стандарти. Раджу обов'язково врахувати не тільки зріст, а й обхват талії, щоб сукня гарно сиділа на фігурі підлітка.
Якщо плануєте брати модель з поясом, то можна дозволити собі взяти річ з невеликим запасом по довжині, оскільки це не вплине на загальний вигляд. Щодо якості, то матеріали дійсно приємні на дотик і виглядають дуже охайно навіть після тривалого носіння. Не соромтеся уточнювати деталі у консультантів, якщо бачите, що модель має специфічний крій. Це допоможе уникнути повернень та зекономить ваш час.
Краще за все орієнтуватися на реальні заміри конкретного виробу, а не на цифри на бірці, бо кожна модель має свої особливості пошиття. Приємного вибору вашій доньці, впевнена, що знайдете щось гарне для свята.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Услуги банка
Посетители
Locations of visitors to this page
Статистика сайта

mir-lambre.ucoz.ua © 2026