L'ambre - твой стиль

Поиск по сайту
Запомни сайт
Меню сайта
Чат
200
ФОРУМ с подарками
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: tapr  
Порекомендуйте дизайнерів однокімнатної квартири
HzBoyДата: Среда, 17.07.2024, 04:55 | Сообщение # 1
Частый гость
Награды: 0
Статус: Offline
Я недавно придбав однокімнатну квартиру, і тепер стоїть питання її дизайну. Хочу зробити простір максимально функціональним і комфортним, але зовсім не знаю, з чого почати. Мені подобається сучасний стиль, але хотілося б додати щось затишне, наприклад, дерев'яні елементи або текстиль. Як краще розмістити меблі, щоб не захаращувати простір? Можливо, хтось має цікаві ідеї або досвід у цьому питанні?

ee44dДата: Среда, 17.07.2024, 04:55 | Сообщение # 2
Прохожий
У мене є декілька ідей для тебе. По-перше, подумай про меблі-трансформери, які допоможуть зекономити простір. Наприклад, ліжко, що складається в стіну, або диван, що перетворюється на ліжко. По-друге, використовуй світлі кольори на стінах і підлозі, щоб візуально розширити простір. І не забувай про дзеркала, які додають глибини.

HzBoyДата: Среда, 17.07.2024, 04:59 | Сообщение # 3
Частый гость
Ідея з меблями-трансформерами дійсно цікава, особливо враховуючи обмежену площу кімнати. Я ще думав про те, як організувати зону відпочинку та робочий куточок. Можливо, варто поділити простір за допомогою штор або ширм? І ще питання: які матеріали краще використовувати для підлоги, щоб вона була зносостійкою і легко чистилася?

ee44dДата: Среда, 17.07.2024, 05:02 | Сообщение # 4
Прохожий
Штори або ширми – це гарний спосіб розділити простір, не захаращуючи його. Для підлоги раджу звернути увагу на ламінат або вінілову плитку – вони досить зносостійкі і легкі у догляді. Щоб отримати більше ідей і детальні рекомендації, можеш звернутися до спеціалістів. Рекомендую відвідати сайт NSDgroup. Там ти знайдеш багато корисної інформації про дизайн однокімнатних квартир https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-odnokomnatnoj-kvartiry/ зможеш переглянути приклади реалізованих проектів та отримати професійні консультації. Це допоможе зробити твою квартиру стильною та функціональною.

oliasaira87Дата: Воскресенье, 21.07.2024, 14:43 | Сообщение # 5
Гость
А какую вытяжку https://bt.rozetka.com.ua/ua....4=51994 лучше взять для небольшой кухни?
Мне нравятся телескопические, а муж активно настаивает на встроенной - говорит, ее легче убирать. Что скажете по этому вопросу, это действительно так?

Телескопические гораздо более стильные, по моему мнению.

Сообщение отредактировал oliasaira87 - Воскресенье, 21.07.2024, 14:45

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Услуги банка
Посетители
Locations of visitors to this page
Статистика сайта

mir-lambre.ucoz.ua © 2026