Обучение коучингу
|
|
misterbicips | Дата: Среда, 27.11.2024, 22:35 | Сообщение # 1 |
Гость
Статус: Offline
| Девочки, привет! Так вдохновлена идеей стать коучем, но столько школ вокруг, что голова кругом! Как выбрать ту самую, которая поможет раскрыть мой потенциал? На что обратить внимание, чтобы не прогадать? Очень хочется стартовать с правильным выбором!
|
|
| |
la2217596 | Дата: Четверг, 28.11.2024, 15:34 | Сообщение # 2 |
Гость
| Я давно мріяла опанувати коучинг, але завжди вагалася, чи зможу знайти дійсно якісний курс. Знайомі порекомендували Аллу Задніпровську, і я вирішила спробувати її програму «Професійний коуч». Це був найкращий вибір у моєму житті! Раджу і вам це коучинг навчання https://allazadneprovska.com/school/ курс побудовано настільки професійно, що навіть новачок легко опановує матеріал. Алла має унікальний підхід до навчання: вона не лише навчає методикам, а й допомагає відчути впевненість у своїх силах. Під час занять я знайшла відповіді на багато особистих питань і зрозуміла, як допомогти іншим рухатися вперед. Онлайн-формат виявився дуже зручним, адже можна навчатися з будь-якої точки світу. Завдяки цьому курсу я тепер маю не лише нову професію, але й новий погляд на життя. Щиро дякую Аллі за цей безцінний досвід!
|
|
| |
filip_trio | Дата: Среда, 11.12.2024, 16:39 | Сообщение # 3 |
Прохожий
| Привет, привет! Хорошая тема, давно искал подобную информацию. Спасибо!
|
|
| |