lermontovlermik | Дата: Четверг, 30.01.2025, 16:27 | Сообщение # 1 |
Гость
Статус: Offline
| Мене турбує питання: я хотіла б знайти хороший онлайн-курс, щоб мій малюк навчився малювати. У скількох років можна починати? Яка школа може запропонувати уроки малювання для дошкільнят? У нас вже є певні проби на папері, але я хочу, щоб дитина навчалася професійно. Ми з чоловіком думаємо, що це чудова можливість для розвитку дрібної моторики, уяви та навіть логічного мислення. Тому питання у мене таке: де знайти якісний курс для маленьких художників, щоб було цікаво й не надто складно?
|
|
| |
valetka583 | Дата: Четверг, 30.01.2025, 16:30 | Сообщение # 2 |
Прохожий
Статус: Offline
| Я вас розумію, бо сама стояла перед таким вибором для своєї дитини! Тож хочу поділитися своєю знахідкою – художня онлайн-школа Хамелеон https://www.chameleon.kh.ua/lessons . Це дуже класний ресурс для дітей, де є спеціальні уроки малювання для дошкільнят. Вони адаптовані під маленьких художників, починаючи з найпростішого і поступово переходячи до більш складних технік. Що мені сподобалося, так це те, що курси не лише захоплюють дитину, але й допомагають їй розвивати уяву, креативність і самовираження. Крім того, тут кожен урок побудований так, щоб дитина могла виконувати завдання в своїй власній манері, не обмежуючи її творчість. Вчителі використовують різні підходи, щоб зацікавити малюків: мультфільми, ігри, захоплюючі завдання.
|
|
| |