| la2217596 | Дата: Пятница, 07.02.2025, 17:10 | Сообщение # 1 |
|
Гость
Статус: Offline
| Я майстер-колорист. Хочу оновити свою палітру і шукаю справді якісні професійні фарби для волосся. Щоб колір тримався довше, а волосся залишалося м'яким і здоровим. Можливо, хтось вже тестував новинки або має свої перевірені бренди? Поділіться досвідом, дуже цікаво почути вашу думку!
|
| |
|
|
| olkamaslova761 | Дата: Пятница, 07.02.2025, 18:12 | Сообщение # 2 |
|
Прохожий
Статус: Offline
| Нещодавно вирішила оновити колір волосся і почала шукати, де можна купити професійні фарби для волосся https://headstore.com.ua/ua/hair/hair-coloring/kraska-dlja-volos/ натрапила на інтернет-магазин HeadStore і залишилася в повному захваті! По-перше, вибір просто величезний – є фарби на будь-який смак і колір, від відомих світових брендів. По-друге, всі товари сертифіковані, що для мене було дуже важливо, адже я завжди хвилююсь за якість засобів для волосся. Замовлення оформила швидко, доставка теж не змусила себе чекати. Коли отримала фарбу, відразу помітила, що це 100% оригінал, а не підробка, як іноді буває в інших магазинах. Волосся після фарбування стало м’яким і шовковистим, колір вийшов насиченим і тримається вже кілька тижнів без змін. Ціни в HeadStore дійсно порадували – набагато вигідніше, ніж у салонах чи інших інтернет-магазинах.
|
| |
|
|