|
Корейская косметика
|
|
| dickont82 | Дата: Четверг, 07.11.2024, 20:43 | Сообщение # 1 |
|
Прохожий
Статус: Offline
| Какие именно марки корейской косметики вам нравятся? Меня интересует косметика для полноценного ухода, но проверенная и одобренная дерматологами
|
| |
|
|
| viovioviovio1010 | Дата: Четверг, 07.11.2024, 21:15 | Сообщение # 2 |
|
Прохожий
| Тогда выбирайте более менее известных производителей и наверное не из масс-маркета. Мне рекомендовали Dr.Ceuracle. Посмотрите в этом интернет-магазине https://krkr.com.ua/ru/dr.ceuracle/ Я сейчас смотрю серию для жирной кожи. Но надо наверное брать сразу несколько средств из серии для большего эффекта.
Сообщение отредактировал viovioviovio1010 - Четверг, 07.11.2024, 21:16 |
| |
|
|
| dickont82 | Дата: Четверг, 07.11.2024, 21:17 | Сообщение # 3 |
|
Прохожий
| Спасибо, интересно. Я читаю про это бренд. У них серьезный подход к качеству продукции. надо будет подробнее их ассортимент изучить.
|
| |
|
|
| sullivangail19 | Дата: Среда, 19.02.2025, 18:33 | Сообщение # 4 |
 Гость
| Дізнався багато цікавого, дякую за інформацію.
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Четверг, 25.12.2025, 12:44 | Сообщение # 5 |
|
Гость
| Я користуюся корейською косметикою вже давно і з упевненістю можу рекомендувати її тим, хто хоче бачити реальні зміни у стані шкіри. Мені подобається, що корейські бренди постійно розвиваються і пропонують нові формули, які відповідають сучасним потребам. Замовляю доглядову косметику https://samepro.shop в інтернет-магазині Same Pro, бо довіряю якості та сервісу. Тут легко знайти як популярні хіти, так і менш відомі, але ефективні засоби. У догляді використовую все: від очищення до нічних масок, і кожен етап приносить користь. Шкіра стала більш гладкою, зменшилися почервоніння, а тон виглядає рівнішим. Важливо, що корейська косметика підходить для тривалого використання і не викликає звикання.
|
| |
|
|