|
Де замовити комплектуючі для мінікомпютерів?
|
|
| biteh | Дата: Пятница, 14.11.2025, 07:49 | Сообщение # 1 |
|
Гость
Статус: Offline
| Потрібно зібрати невеликий мінікомп для роботи з офісними програмами та медіа. Цікавлять материнка, процесор і корпус з низьким енергоспоживанням, щоб працював тихо і без перегрівів. Хочу взяти все в одному місці, щоб підібрали сумісні комплектуючі. Підкажіть, де зараз реально знайти нормальний вибір і щоб ціни були адекватні.
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Пятница, 14.11.2025, 07:52 | Сообщение # 2 |
|
Гость
| Я нещодавно оновлював домашній мінікомп і теж шукав, де зібрати все разом. Раджу дивитися варіанти з компактними платами під сокет, який тобі потрібен, і корпусами формату mini ITX. Головне, щоб блок живлення мав запас по потужності. Добре, коли магазин одразу перевіряє компоненти перед продажем.
|
| |
|
|
| akhamsa | Дата: Пятница, 14.11.2025, 13:57 | Сообщение # 3 |
|
Частый гость
| У мене схожа ситуація була кілька місяців тому. Спочатку теж губився серед моделей, бо не всі магазини дають зрозумілі характеристики. Допомогло, що знайшов місце, де можна порадитися зі спеціалістом і підібрати комплект під потрібні задачі. Особливо зверни увагу на систему охолодження, бо в мінікорпусах вона критична. Якщо правильно підібрати вентилятори, все працює стабільно і тихо.
|
| |
|
|
| darkhost | Дата: Пятница, 14.11.2025, 14:00 | Сообщение # 4 |
|
Прохожий
| Я збирав мінікомп цього літа і після кількох спроб зупинився на магазині компютерів https://minicomp.com.ua/ MiniComp. Там можна скласти конфігурацію під будь-які задачі й отримати консультацію по підбору. Зручно, що все сумісне: процесори, плати, оперативка, накопичувачі. Раджу спочатку визначитись із типом процесора, бо від нього залежить решта вибору. Якщо потрібна тиша, бери корпус з пасивним охолодженням і SSD без механіки. Пам'ять краще брати з запасом, щоб система не гальмувала. З відео можна стартувати з вбудованого, потім за потреби додати дискретну карту.
|
| |
|
|