mariaflorova28 | Дата: Вторник, 22.10.2024, 21:51 | Сообщение # 1 |
Прохожий
Статус: Offline
| Давно мріяв знайти місце, де будуть зібрані найкращі ігри для двох – і ось я натрапив на Gameverse! Відразу хочу відзначити It Takes Two, адже це гра, яка змушує по-новому поглянути на кооперацію. Ми з подругою разом проходили її, і це було одне з найкращих ігрових вражень за останній час.Після цього ми взялися за Overcooked 2, і я вам скажу – це справжній тест для командної роботи. Приготування страв у такому шаленому темпі викликає стільки емоцій, що забуваєш про час. Якщо хочете посміятися і побігати разом на кухні – це ідеальна гра!Також на Gameverse натрапив на Rocket League – гра, де машинки грають у футбол. Це неймовірний адреналін та постійне напруження, коли намагаєшся забити гол. І для любителів чогось спокійнішого – обов'язково зверніть увагу на Stardew Valley. Ця гра чудово підходить для релаксації та спільного догляду за фермою. Gameverse допомагає знайти ідеальні варіанти для спільного геймінгу https://gameverse.com.ua/article/17-splitscreen-games/ тому рекомендую цей портал усім, хто любить грати разом з близькими!
|
|
| |
jumpjetsana | Дата: Среда, 23.10.2024, 03:02 | Сообщение # 2 |
Прохожий
Статус: Offline
| Полезно
|
|
| |